licht uit. spot aan. ready?

Bij allcaps.agency hebben we presenteren tot kunstvorm verheven. Het is niet voor niets dat de tech giganten, auto-industrie en modemerken zo begeerlijk zijn. Zij hebben zich de fijne kneepjes van het presenteren - en daarmee het vertellen van een verhaal - eigen gemaakt. 

Met een professionele en doelgerichte presentatie laat u zien dat u uw doelgroep - het publiek - volledig begrijpt. Dat begrip uit zich in waardering voor uw organisatie, bevordert de adoptie van nieuwe producten en genereert mediapubliciteit. Bent u klaar voor een daverend applaus?

Een uil met een sombrero.

een goed verhaal

Een goed verhaal vertellen is niet zo eenvoudig. Tijdens deze fase doorlopen we verschillende stappen en zoeken we naar antwoorden op vragen zoals: Wat wilt u bereiken met het vertellen van uw verhaal? Aan wie gaat u het verhaal vertellen? En hoe formuleren we de boodschap, met de inachtneming van uw organisatie, het doel en de doelgroep?

productie

Nadat we een doorgrond plan overeenkomen kunnen we beginnen met de productie. Van onthullingsvideo tot het doorlopen van producteigenschappen en grafische weergaven. Dankzij ons diverse netwerk is alles mogelijk.

A giraffe wearing a motarboard.

een greep uit onze producties...

Pinkpop

We ontwikkelden de herpositionering en rebranding van Pinkpop en hebben daarbij een presentatie gemaakt. Aan het eind van de presentatie vatten we alle besproken onderwerpen nog eens samen met behulp van deze video.

Amsterdamse Federatie voor Woningcorporaties

Voor de Amsterdamse Federatie voor Woningcorporaties ontwikkelden we een nieuwe reputatiestrategie. Daar hoorde een geheel nieuwe website bij met daarop de belangrijkste doelgroepen. De website onthulden wij met behulp van deze video. 

Hi-Tec

Het merk Hi-Tec introduceerde een nieuwe, geavanceerde schoenzool. Wij ontwikkelden deze presentatie.

al grootse plannen?

Wij ook! Dankzij ons diverse netwerk is alles mogelijk. Wij komen graag vrijblijvend langs.